Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt over AAN Massagepraktijk, de massages of mijn werkwijze. Je kunt daarover altijd contact opnemen. Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen.

Massages

Massage is voor iedereen. Wel is het goed om te weten dat het voor je lijf soms beter is om even geen massage te krijgen, bijvoorbeeld als je koorts of griep hebt. Overleg even met je arts als je medicijnen gebruikt, onder behandeling bent van een arts of specialist of infecties van de huid hebt. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op!

Afhankelijk van jouw wensen kan een massage tussen 30 en 120 minuten duren. Je kiest zelf wat voor jou het beste is.

Neem contact met mij op om te bespreken wat je nodig hebt. Sowieso ga ik nooit masseren zonder een kennismaking vooraf, dus ook dan kun je nog vertellen wat er aandacht nodig heeft.

Alles draait om jou. Ik heb voor, tijdens en na de massage alle tijd en aandacht voor jou. Mijn massages zijn altijd uniek en op maat. Gericht op jou, jouw klachten, jouw wensen en jouw lichaam. Vraag gerust met welke massage ik je het beste kan helpen. 

Afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied, kleed jij je uit tot aan het ondergoed. Sieraden kunnen af, zodat ik nergens achter kan blijven haken en jij je niet kan bezeren. Ik masseer meestal met olie op de huid, dus het is handig om zo veel mogelijk uit te trekken. Natuurlijk altijd tot waar jij je prettig bij voelt.

Het belangrijkste is dat je ontspannen aankomt. Neem de tijd voor de massage en haast je niet. Mijn advies is om minstens 30 minuten voor en na de massage geen afspraken te plannen.

Het is goed om zoveel mogelijk met jouw aandacht bij de massage te blijven. Volg mijn handen, alleen dan kun je goed voelen wat er in je lijf te voelen is.

Tijdens de massage is het belangrijk dat je aangeeft wat je prettig vind. Vraag gerust om een extra handdoek tegen afkoeling of geef aan wanneer je meer of minder stevig gemasseerd wilt worden. Alleen wanneer jij je helemaal op je gemak voelt, en ontspannen bent, heeft de behandeling het volledige effect.

Drink op de dag van de massage voldoende water en/of thee. Dit helpt om afvalstoffen af te voeren die door de massage vrijkomen.

Zo vaak als jij nodig vindt. Ik adviseer om regelmatig een massage te boeken. Ik heb hiervoor abonnementen, waardoor je voordeliger een massage ontvangt. Ideaal is één keer per maand als onderhoud van een gezonde leefstijl. Bij klachten kun je vaker komen, bijvoorbeeld elke twee weken.

Praktisch

Nee, je hoeft helemaal niets mee te nemen. Alleen jezelf, ik maak graag kennis met jou.

Nee, ik werk uitsluitend op afspraak. Bel daarom even om een afspraak te maken of boek je massage online.

Ik werk niet met contant geld, maar je kunt bij mij met PIN betalen.

Mijn massages worden door de zorgverzekeraars niet vergoed.

Natuurlijk, leuk idee! Ik heb hiervoor cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag vanaf € 35,-. Neem even contact op of neem een cadeaubon mee na jouw massage.

Ja, gratis parkeren kan in de directe omgeving, bijvoorbeeld op de Jazzboulevard.

Load More