Over mij

Ik ben Cornelis van Bemmel. Na het behalen van mijn ingenieurstitel ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als specialist op het gebied van verkeerslichten, een baan waar ik continu intensief met mijn hoofd bezig moest zijn. De laatste jaren kreeg ik steeds vaker een gevoel van vertwijfeling, stelde mezelf de vraag of dit is wat ik daadwerkelijk wilde doen en of ik oprecht zielsgelukkig was. Ik merkte dat ik steeds vaker behoefte had om niet meer bezig te zijn met mijn hoofd. Gedurende een aantal trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voelde ik een verlangen om iets te doen waar ikzelf maar ook anderen gelukkig van worden.

In januari 2017 ben ik daarom met een opleiding voor holistisch masseur aan de Holos academie in Utrecht gestart en inmiddels ben ik gediplomeerd masseur. De opleiding bij Holos heeft mij behalve de massages ook heel veel op persoonlijk vlak gebracht, onder andere dat ik me veel bewuster ben geworden van het feit dat je lichaam een spiegel is van wat er in je leven gebeurt.

Massage is voor mij een manier om letterlijk te gaan voelen wat er in je lijf gebeurt. Tijdens het masseren ervaar ik bij mijzelf, maar ook bij mijn cliënten dat het hoofd even ‘uit’ gaat en het lijf ‘aan’. Ik vind het heel bijzonder om met mijn handen die ontspanning en bewustwording in gang te mogen zetten en ik wil je dan ook graag uitnodigen om dit te komen ervaren.