Nieuws

AANtrekkelijke kortingen voor vaste klanten

Strippenkaart voor vaste klanten

Kom je vaker bij AAN voor een massage? Mis dan deze AANtrekkelijke kortingen niet! Het is voordeliger om vooraf je massages te betalen en een strippenkaart te kopen. Op een strippenkaart voor vijf massages krijg je 5% korting. Op een strippenkaart voor 10 massages krijg je zelfs 10% korting, oftewel de tiende massage gratis!

Voor vaste klanten zijn deze AANtrekkelijke kortingen standaard van toepassing vanaf de vijfde en de tiende massage.

Een volledig overzicht van de tarieven kun je vinden op de tarieven pagina.

AAN heeft nu ook een praktijkruimte!

Vanaf AANstaande donderdag 4 april wordt AAN jouw favoriete spot in Utrecht Leidsche Rijn om voor je massages naartoe te gaan!

AAN Massagepraktijk heeft een fijne ruimte gevonden voor het geven van massages. Vanaf dan zijn we te vinden in de Praktijk oefentherapie Cesar ‘Wieggers & de Jongste’ en kun je eindelijk komen genieten. Voorlopig gaat het om de donderdagavond van 18-22 uur in de even weken en de zondag van 10-14 uur in de oneven weken. Boek nu alvast via de website!

Het adres van de praktijk is:
Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht

Partner Trees for All

AAN Massagepraktijk is vanaf 1 januari 2019 partner van de stichting Trees for All!

Omdat ik hecht aan een fijne plek om te leven, heb ik besloten om ook vanuit mijn massages bij te willen dragen aan een mooiere wereld. Voor iedere massage die ik geef, doneer ik aan de stichting Trees For All en wordt er ergens een boom geplant. Zo kan de opwarming van de aarde hopelijk een halt worden toegeroepen! Hoe mooi en duurzaam is dat? Jij krijgt een fijne massage en bent een mooie ervaring rijker èn er wordt een boom geplant.

Trees for All is een CBF-erkende stichting met 20 jaar ervaring. De stichting investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren en bomen planten in Nederland en het buitenland. De bosprojecten van Trees for All worden duurzaam beheerd. Nu én in de toekomst. Er wordt in het samengewerkt met deskundige partners en de lokale bevolking. Hierdoor verbetert hun inkomen en worden de bestaande bossen beschermd.

Ik wens jou en mij een mooi 2019!

De eerste dagen van 2019 zijn alweer voorbij. De tijd van kerst, vuurwerk en oliebollen ligt achter ons. Tijd om de kerstboom weer af te tuigen. En tijd voor goede voornemens? Zelf ben ik niet zo van goede voornemens, meestal belanden ze toch maar onderop de to-do stapel. Er is er één die ik echter graag wil delen en actief wil houden dit jaar. En dat is om meer werk te maken van mijn massagepraktijk.

Het afgelopen jaar heeft voor mij vooral in het teken gestaan van het afronden van het eerste jaar van Holos en het opdoen van ervaring. Als freelance masseur bij Fitmassage en Five City Spa heb ik inmiddels enorm veel ervaring kunnen opdoen. Ik heb een eendaagse cursus gevolgd als introductie voor “Dansage“, een hele fijne manier van masseren. Deze mooie massagevorm is me zo goed bevallen, dat ik de vervolg trainingen ook ga volgen en Dansage in mijn eigen praktijk zal gaan aanbieden.

En nu is het tijd om mezelf te laten zien. Ik wil mijn aandacht richten op het aanbieden van stoelmassages bij bedrijven en op het opzetten van mijn eigen praktijk. En ik hoop jou graag in mijn praktijk te mogen verwelkomen!

Een mooi 2019 gewenst!