Nieuws

Zwangerschapsmassages bij De Lekbrug

Vanaf 12 juni is er de mogelijkheid voor het krijgen van zwangerschapsmassages bij De Lekbrug. In samenwerking met verloskundigenpraktijk De Lekbrug zal ik op woensdagen op de locatie Louis Armstronglaan 7 deze zwangerschapsmassages aanbieden.

Als je zwanger bent, vraag je veel van je lijf. Het is voor jou en voor de ontwikkeling van de baby belangrijk om regelmatig even pas op de plaats te maken en tot rust te komen. Een massage kan je hierbij enorm goed helpen. Tijdens de zwangerschapsmassage zal ik extra AANdacht besteden aan je rugspieren, je onderrug, je benen en voeten. Deze worden namelijk extra belast en kunnen veelal wel wat ontspanning gebruiken.

Boek nu jouw zwangerschapsmassages bij De Lekbrug! Goed om te weten: zwangerschapsmassages zijn mogelijk vanaf het moment dat je 13 weken zwanger bent tot op of na de uitgerekende datum! De tafel is vooralsnog alleen beschikbaar op de lokatie Louis Armstronglaan 7, en voorlopig op woensdagen.

TAO Line zwangerschapstafel
De uitsparingen voor borsten en buik van de nieuwe TAO Line zwangerschapsmassage tafel

Dankzij een speciale tafel met een buik- en borstuitsparing is het mogelijk om weer even lekker op je buik te liggen. Een elastische band zorgt voor voldoende ondersteuning voor je buik.

Boek jouw DANSAGE sessie!

DANSAGE, wat is dat eigenlijk? Het klinkt als dansen en masseren. En het voelt zoals het klinkt. Tijdens een DANSAGE sessie wordt massage een dynamisch geheel. De flow tijdens de sessie zorgt ervoor dat je je regelmatig afvraagt met hoeveel handen of armen je nu eigenlijk gemasseerd wordt. Een DANSAGE sessie is een continue beweging, soms intens, dan weer ingetogen. En dat allemaal afgestemd op de intensiteit en het ritme van de muziek en natuurlijk ook afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Nieuwsgierig? Boek jouw DANSAGE sessie via het online boekingsformulier of neem contact met me op!

AAN heeft nu ook een praktijkruimte!

Vanaf AANstaande donderdag 4 april wordt AAN jouw favoriete spot in Utrecht Leidsche Rijn om voor je massages naartoe te gaan!

AAN Massagepraktijk heeft een fijne ruimte gevonden voor het geven van massages. Vanaf dan zijn we te vinden in de Praktijk oefentherapie Cesar ‘Wieggers & de Jongste’ en kun je eindelijk komen genieten. Voorlopig gaat het om de donderdagavond van 18-22 uur in de even weken en de zondag van 10-14 uur in de oneven weken. Boek nu alvast via de website!

Het adres van de praktijk is:
Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht

Partner Trees for All

AAN Massagepraktijk is vanaf 1 januari 2019 partner van de stichting Trees for All!

Omdat ik hecht aan een fijne plek om te leven, heb ik besloten om ook vanuit mijn massages bij te willen dragen aan een mooiere wereld. Voor iedere massage die ik geef, doneer ik aan de stichting Trees For All en wordt er ergens een boom geplant. Zo kan de opwarming van de aarde hopelijk een halt worden toegeroepen! Hoe mooi en duurzaam is dat? Jij krijgt een fijne massage en bent een mooie ervaring rijker èn er wordt een boom geplant.

Trees for All is een CBF-erkende stichting met 20 jaar ervaring. De stichting investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren en bomen planten in Nederland en het buitenland. De bosprojecten van Trees for All worden duurzaam beheerd. Nu én in de toekomst. Er wordt in het samengewerkt met deskundige partners en de lokale bevolking. Hierdoor verbetert hun inkomen en worden de bestaande bossen beschermd.

Ik wens jou en mij een mooi 2019!

De eerste dagen van 2019 zijn alweer voorbij. De tijd van kerst, vuurwerk en oliebollen ligt achter ons. Tijd om de kerstboom weer af te tuigen. En tijd voor goede voornemens? Zelf ben ik niet zo van goede voornemens, meestal belanden ze toch maar onderop de to-do stapel. Er is er één die ik echter graag wil delen en actief wil houden dit jaar. En dat is om meer werk te maken van mijn massagepraktijk.

Het afgelopen jaar heeft voor mij vooral in het teken gestaan van het afronden van het eerste jaar van Holos en het opdoen van ervaring. Als freelance masseur bij Fitmassage en Five City Spa heb ik inmiddels enorm veel ervaring kunnen opdoen. Ik heb een eendaagse cursus gevolgd als introductie voor “Dansage“, een hele fijne manier van masseren. Deze mooie massagevorm is me zo goed bevallen, dat ik de vervolg trainingen ook ga volgen en Dansage in mijn eigen praktijk zal gaan aanbieden.

En nu is het tijd om mezelf te laten zien. Ik wil mijn aandacht richten op het aanbieden van stoelmassages bij bedrijven en op het opzetten van mijn eigen praktijk. En ik hoop jou graag in mijn praktijk te mogen verwelkomen!

Een mooi 2019 gewenst!