Massages

AANdacht en rust typeren de massages die ik geef. We nemen even samen de tijd om in alle rust door te spreken wat jouw behoefte is, waar jouw AANdacht naartoe uit gaat. Op basis van die eerste informatie zal ik je gaan masseren. Meestal volg ik hierbij mijn handen, voel ik waar mijn handen heen gaan en wat dat met jou doet. Tijdens de massage maak ik gebruik van meerdere technieken, variërend van stevige druk op triggerpoints (knopen) of juist zachte aanrakingen tot lange, vloeiende strijkingen met mijn onderarmen. Op de achtergrond speelt de muziek zacht en versmelt met de massage, waarvan de bewegingen zijn afgestemd op het ritme, de intensiteit en dynamiek van de muziek. Via de massage laat ik je voelen wat je lichaam je wil vertellen en soms zal ik je daar ook een vraag over stellen. Na afloop van de massage kun je even rustig bijkomen en in een nagesprekje kijken we terug op hoe de massage voor je is geweest.

DANSAGE
(60, 90 of 120 minuten)

Een DANSAGE sessie is een beleving op zich! Een DANSAGE sessie is een dynamische en soms intensieve massagevorm waarbij muziek en flow een hele belangrijke rol spelen. Kijk hier voor meer informatie

Ontspanningsmassage
(60, 90 of 120 minuten)

Dit is een zachte en rustige massage voor ontspanning van je lichaam. Vaak is een ontspanningsmassage net zo effectief en soms zelfs effectiever dan een diepe, krachtige massage. Door de zachtheid en rust tijdens deze massage kun je je hier makkelijker aan overgeven om zo te voelen hoe het met je is. Waar een stevige massage soms zorgt voor weerstand tegen de pijn die je daarbij voelt, is een ontspanningsmassage meer voelbaar als het gewaarworden van spanning en deze spanning accepteren (hetgeen vaak ook verlichting van de spanning tot gevolg heeft).

Voor de ontspanningsmassage kun je kiezen of je alleen het hoofd en het rug-, nek-, schoudergebied gemasseerd wilt hebben, of ook de armen, benen en voeten in de massage meegenomen wilt hebben. De mogelijkheden zijn mede afhankelijk van de gekozen tijdsduur van de massage.

Hoofdmassage
(30 of 60 minuten)


Je hoofd staat de hele dag AAN. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Er komen allerlei indrukken binnen en die moeten worden verwerkt. Soms lijkt het alsof je geen rust in je hoofd hebt en kan je met je AANdacht alleen maar bij je hoofd zijn. Een hoofdmassage kan dan echt een weldaad zijn. Ondanks dat tijdens de massage het hoofd de volledige AANdacht krijgt, zorgt een hoofdmassage er vaak wel voor dat je hoofd ook even uit gaat en geeft het een hele diepe ontspanning. Bij een hoofdmassage vinden rekkingen en strekkingen van de nek en hoofdspieren plaats, krijgen ook je nek en schouders de nodige AANdacht en masseer ik je gezicht en hoofdhuid. Een bijzondere ervaring!

Voetmassage
(30 of 60 minuten)

Je voeten dragen je de hele dag en vaak zijn we geneigd om onze voeten de minste AANdacht te geven. Maar ze zijn de AANdacht meer dan waard! Het bijzondere van een voetmassage is dat het niet alleen in je voeten, maar in je hele lichaam ontspanning geeft. Het masseren van je voeten maakt je bewust van mogelijke spanningen in je lichaam, geeft je rust en laat je stilstaan bij jezelf. Laat ook eens je voeten masseren!

Zwangerschapsmassage
(60, 90 of 120 minuten)

  • Vanaf 13 weken
  • Alleen op woensdagen
  • Louis Armstronglaan 7

Zwanger zijn betekent veel voor je lijf. Het is voor jou en voor de ontwikkeling van de baby belangrijk om regelmatig even pas op de plaats te maken en tot rust te komen. Een massage kan je hierbij enorm goed helpen. Tijdens de zwangerschapsmassage zal ik extra AANdacht besteden aan je rugspieren, je onderrug, je benen en voeten. Deze worden namelijk extra belast en kunnen veelal wel wat ontspanning gebruiken. Dankzij een speciale tafel met een buik- en borstuitsparing is het mogelijk om weer even lekker op je buik te liggen.

Vanzelfsprekend is een combinatie van bovenstaande massages ook mogelijk. Een voet- en hoofdmassage is bijvoorbeeld ook bijzonder AANgenaam!

Kijk op deze pagina voor de tarieven voor de massages.

Direct reserveren