Duurzaamheid

Bij mijn massages is een holistische benadering het uitgangspunt. Je lichaam laat zien hoe het met je is en wat er zich in jouw leven afspeelt. Een massage is een duurzame vorm van ontspanning en kan dagenlang (soms zelfs wekenlang) effect hebben.

Ons leven speelt zich echter af in een omgeving die ook heel veel invloed heeft op hoe we ons voelen. Het baart mij zorgen hoe de wereld verandert. Het klimaat bijvoorbeeld, de opwarming van de aarde. De veranderingen lijken onomkeerbaar en dus verandert er ook niets. Maar veel kleine beetjes kunnen een verandering daadwerkelijk in gang zetten! En er is zoveel kleins wat je kunt doen.

Omdat ik hecht aan een fijne plek om te leven, heb ik besloten om ook vanuit mijn massages bij te dragen aan een mooiere wereld. Voor iedere massage die ik geef, doneer ik aan de stichting Trees For All en wordt er ergens een boom geplant. Zo kan de opwarming van de aarde hopelijk een halt worden toegeroepen! Hoe mooi en duurzaam is dat? Jij krijgt een fijne massage en bent een mooie ervaring rijker èn er wordt een boom geplant.

Trees for All is een CBF-erkende stichting met 20 jaar ervaring. De stichting investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren en bomen planten in Nederland en het buitenland. De bosprojecten van Trees for All worden duurzaam beheerd. Nu én in de toekomst. Er wordt in het samengewerkt met deskundige partners en de lokale bevolking. Hierdoor verbetert hun inkomen en worden de bestaande bossen beschermd.