DANSAGE tells a story through movement

DANSAGE is een dynamische en soms intensieve massagevorm waarbij muziek en flow een hele belangrijke rol spelen. Tijdens de massage maak ik vooral gebruik van zogenaamde onderarmtechnieken, dat geeft jou het gevoel dat er een continue flow van massagebewegingen is. De muziek is een onmisbaar element van een DANSAGE sessie, want de muziek en de dynamiek ervan vertaal ik naar jouw lichaam. Ik stem continu de intensiteit van de massagebewegingen af op dat wat jouw lichaam nodig heeft, door steeds nieuwsgierig te blijven en te blijven voelen wat er onder mijn handen en armen gebeurt. DANSAGE tells a story through movement.

Tijdens een DANSAGE sessie ben ik als het ware een extra instrument in de muziek. Dit komt omdat ik de muziek steeds weer naar een beweging vertaal, naar een intense of minder intense aanraking. Je hoort een stilte en ervaart die ook in de aanraking. Of je hoort een stuwing in de muziek en ervaart die tegelijkertijd in de massageflow. Kortom, je wordt meegenomen in een dynamisch geheel waarbij je samen met mij één wordt met de muziek. DANSAGE tells a story through movement.

Ben je benieuwd naar het soort muziek dat ik gebruik tijdens een DANSAGE sessie? Luister dan hieronder naar een Spotify afspeellijst en laat je meevoeren door de muziek.

Nieuwsgierig geworden naar een DANSAGE sessie? Boek dan nu!