Partner Trees for All

AAN Massagepraktijk is vanaf 1 januari 2019 partner van de stichting Trees for All!

Omdat ik hecht aan een fijne plek om te leven, heb ik besloten om ook vanuit mijn massages bij te willen dragen aan een mooiere wereld. Voor iedere massage die ik geef, doneer ik aan de stichting Trees For All en wordt er ergens een boom geplant. Zo kan de opwarming van de aarde hopelijk een halt worden toegeroepen! Hoe mooi en duurzaam is dat? Jij krijgt een fijne massage en bent een mooie ervaring rijker èn er wordt een boom geplant.

Trees for All is een CBF-erkende stichting met 20 jaar ervaring. De stichting investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren en bomen planten in Nederland en het buitenland. De bosprojecten van Trees for All worden duurzaam beheerd. Nu én in de toekomst. Er wordt in het samengewerkt met deskundige partners en de lokale bevolking. Hierdoor verbetert hun inkomen en worden de bestaande bossen beschermd.